česky česky english english deutsch deutsch
Login (explanation) Register
LUSK Lösen von Kreuzworträtseln on-line
Lösen von Kreuzworträtseln
Kreuzworträtseln Server krizovky.lusk.cz, krizovka.lusk.cz
Bis heute sind 7904 Kreuzworträtseln erschienen.

Archiv Archiv

Kleines Wörterbuch (tschechisch) Kleines Wörterbuch

Competition Competition

Hilfe Hilfe

Kontakt Kontakt
29. 6. 1912 se ve Lvově na Sokolovsku narodila (TAJENKA); – herečka a pedagožka. Od r. 1941 až do svého nuceného odchodu do důchodu v roce 1977 hrála v Národním divadle. V letech 1946 - 75 učila umělecký přednes a herectví na konzervatoři a divadelní fakultě AMU. Své divadelní dráze a hereckým kolegům věnovala knihu „Jsem to já?“. Kromě divadla účinkovala i ve filmu, televizi a rozhlase.
Klassisches Kreuzworträtseln Legenden
Vodorovně:
A – Srovnávací slůvko; kopie; krůpěj. B – Obyvatel severní Afriky; plavidla; mužské jméno. C – Nenaplňovat; SPZ Rychnova nad Kněžnou; osobní zájmeno. D – Cizí zn. auta; ruský novoroční stromek; zn. elektronvoltu. E – TAJENKA. F – Heyerdahlův člun; domácky Antonín; organická sloučenina. G – Koupě; mezinárodní zkr. souhvězdí Rys; hnití. H – Koně orientálního původu; část svíčky; Olbrachtovo jméno. I – Mastek; zn. auta; zn. zápalek.
Svisle:
1 – Jméno Komenského; vydávat hlas jako holub. 2 – Anglicky „ar“; dívčí jméno. 3 – Část kabátu; zn. autosvíček. 4 – Vymezená část krajiny; chem. zn. berylia. 5 – Do té míry. 6 – Kadidla. 7 – Tekutina vyměšovaná kůží; samička psa. 8 – Složka osobnosti dle Freuda; kterak; váhavý souhlas. 9 – Vyvařená šťáva z cukrovky; vrh. 10 – Zákazníci. 11 – Australští vačnatci. 12 – Lenochod tříprstý; ještěr. 13 – Chem. zn. oxidu olovnatého; těžký kov. 14 – Nádoba na zalévání; kořeny se zemí. 15 – Velká 100 m2; souhlas.
Hilfe: AI; ANOLIS; LYN; OLIBANY
Author: Iva Böhmová
Bewerten Speichern Erneuern Streichen
Ausgefüllte Felder überspringen Verschieben der Seite
Hilfe: Keys to use.
Enter
Nächstes Wort.
Shift+Enter
Das vorhergehende.
Space
Wechsel der Richtung.
 <- 4
Cursor links.
 -> 6
Cursor rechts.
Esc
Buchstaben streichen.
Pomocné znaky: Ž, Š, Č, Ř, Ŕ, Ď, Ť, Ň, Ě, Á, Ä, É,  Í , Ý, Ó, Ö, Ô, Ú, Ů, Ü, CH, Ĺ Ľ
xml document Solution into a file